Lépjünk kapcsolatba!

Vagy találj meg máshol…

Érseki Norbert
E-Mail: norbert@neverendingphotos.com

Facebook: Neverending Photos
Instagram (fő profil): @neverendingphotos
Instagram (fekete-fehér portrék): @neverendingportraits

Adatkezelési nyilatkozat

A weblapon keresztül történő kapcsolatfelvétellel a küldő elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot. Az általam megismert személyes adatokat csak az adott megkeresés/munka elvégzése és kapcsolattartás céljával tárolom, marketing- és reklámcélú üzeneteket nem küldök.

Gyakran Ismételt Kérdések

Semmi probléma! Írj egy üzenetet/e-mailt az elképzeléseidről, és egy egyedi árazást adok az elképzeléseid szerint!

Természetesen! Vannak hozzám közelebb álló témák, de amit technikailag az eszközeimmel meg tudok valósítani, szívesen megvalósítom. Amennyiben olyan témát hozol, amiben nem tudok nagy referenciát/tapasztalatot nyújtani, egyedi árazást fogok adni.

Ez teljesen attól függ, hogy milyen típusú fotózásról van szó, és mennyi képről. Mindegyik csomaghoz van egy alapértelmezett vállalási idő, amit természetesen szerződésben rögzítünk. Amennyiben ettől eltérő (elsősorban rövidebb) határidőt szeretnél meghatározni, akkor megfelelő árazás ellenében természetesen van lehetőség a szerződésben vállalt határidő módosítására is, bizonyos kereteken belül.

Alapvetően szeretem megosztani a munkáimat a nagyközönséggel, de ha a téma privát, nem jelenhetsz meg publikusan fényképen, vagy csak egyszerűen nem szeretnéd, ha ezt megosztanám, akkor erre is van lehetőség, és ezt a tényt szerződésben rögzítjük.